Начало Обратна връзка Карта на сайта
Change Language: English Булгарски
   
 
 
 

10 February 2020

Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-0653-C01 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия ... oще

 

© 2008 "Метаком-СЛЗ" АД. Всички права запазени. "Метаком-СЛЗ" АД не носи отговорност за точноста на информацията на този уебсайт. Съдържанието и структурата на този сайт е предмет на закона за авторското право и на други текстове по защитата на интелектуалната собственост. Разпространението или промяната на съдържанието на тази страница не е позволено. Освен това съдържанието не може да се копира за търговски цели или да става достояние на трети страни. Снимките на "Метаком-СЛЗ" АД , станали достояние на трети страни са също предмет на закона за авторското право.

"Метаком-СЛЗ" АД постоянно проверява и актуализира информацията, която представя на своя сайт, но въпреки изключителните грижи и старание по този въпрос информацията може да се е променила. Поради тази причина, "Метаком-СЛЗ" АД не носи отговорност нито дава гаранция по отношение на точноста, пълнотата и тематичното съдържание на информацията, поместена на този сайт. Това се отнася също и за хипер връзките на сайта, които ви препращат към други сайтове. "Метаком-СЛЗ" АД не носи и не приема отговорност по отношение на материала на други такива сайтове. Докато нашият сайт съдържа връзки до други сайтове , "Метаком-СЛЗ" АД не е отговорен за стратегиите по защита на данните или съдържанието на други такива сайтове.

"Метаком-СЛЗ" АД си запазва правото да извършва промени или изменения на предоставените данни и информация по всяко времем и без предварително известяване.

 
Обратно Нагоре
начало | за нас | производствен процес | продукти | референции | кариери | новини | контакти
Created by